A táncművészetisek műsora

hozzászólás (0)

2017. május 18-ána a Komlói Színházban láthattuk a Magyar Támcművészeti Egyetem végzős hallgatóinak vizsgaelőadását. Péntek Dominik osztálya kétszer hetven perces műsorral, energikus és látványos táncolással hódította meg a komlói közönség szívét.
A sikert nagy érdeklődés előlegezte meg, és a műsor előtt Dominik néhány szóval vezette be a műsort: mesélt a 6 évvel ezelőtti előadásról, ahol Barka Dávid vizsgaelőadását láthattuk, és ami után egy év alatt anyukája meg tudta győzni, hogy táncosként tanuljon tovább, Dávid a budapesti kezdetekkor is segítette és figyelt rá... Megköszönte Németh Csillának, hogy 3 éves korában megszerettette vele a táncot, és Kirch Zoltánnak, hogy 11 év alatt eljuttatta a Főiskola (azóta Egyetem) kapujába. Végül megköszönte mestereinek, hogy átadták tudásuk legjavát.
A hosszú műsor pillanatok alatt véget ért, a produkciókat a közönség lelkes tapssal viszonozta.

351

Köszönjük...

Köszönjük - legelőször is - Péntek Dominik családjának, elsősorban Varga Tündének, hogy háziasszonya volt a rendezvénynek!
Köszönjük a Magyar Táncművészeti Egyetemnek, mestereknek és a tanítványainak, hogy a Komlón láthattuk a végzős néptáncosok vizsgaelőadását!
Köszönjük a barátoknak, családnak, ismerősöknek, Pöndölyös szülőknek, Polics József Polgármester Úrnak, a Pécsváradi Aranycipó Kft.-nek, a Kodály Zoltán Általános Iskolának, a Színház és a KH dolgozóinak, hogy hozzájárultak a csoport vendégül látásához!
Köszönjük a Rákos Ildikó fotószalonnak a fényképezést!

Képek a képtárban...

0 hozzászólás

Havi hírek 2018

Dátum / idő