Tábor Alsómocsoládon

hozzászólás (0)

Az idei nyár a bukovinai hagyományok jegyében telt: a Sárarany táborban bukovinai muzsikát tanulhattak zenészeink, és a Kispöndöly-Picipöndöly-Aprópöndöly táborában is ennek a vidéknek a táncanyagával ismerkedhettek a gyermekek.
054
A tábor 2016. augusztus 26-28. között zajlott Alsómocsoládon. A táncokat három csoportban tanulták Kirch Zoltántól, Podpácz Beától, Ruzsinszky Emmától és Németh Csillától. A programot kézműveskedés és énektanulás tette változatossá. Kihasználva a hely különleges lehetőségeit, kirándultunk a kilátóhoz és a Rigachoz, kenuztunk és játszottunk is - talán a legsikeresebb program a Ki-mit-tud? volt.
025
A táncosok nagyon sokat dolgoztak: az itt elkészült bukovinai koreográfiát a Komlói Napok megnyitó műsorán mutatják be (2016. szept. 2., péntek 15:00, Bányászati Emlékhely, a Múzeum mögött).
Köszönjük a szülők támogatását, a tanárok és segítők munkáját: Kirch Zoltán, Podpácz Beáta, Ruzsinszky Emma, Németh Csilla, Käsz Ildikó, Bischoffné Matyó Mira, Bischoff László, Deáky Péter.
Képek a képtárban... (Köszönjük Ildikó!)

0 hozzászólás

Havi hírek 2019

Dátum / idő