Barka Dávid Junior Prima-díjas

0

Tíz fiatal népművész és népművelő vehette át a Junior Prima-díjakat idén, hetedik alkalommal. Az elismeréseket népművészet és közművelődés kategóriában adták át 2017. október 27-én, pénteken Budapesten.

Elismerésben részesült Barka Dávid táncművész.

A díjazottak az emlékplakett mellett pénzjutalomban részesültek. A díjakat Árendás Péter, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem adjunktusa és Somkuti András, a Docler elnöke adta át. A gálavacsorán a Prima banda játszott, amelynek tagjai az elmúlt évek díjazottaiból kerültek ki. Mintegy ötven jelöltből választották ki a díjazottakat, akik nemcsak egy népművészeti ágban tevékenykednek, hanem emellett szerteágazó tevékenységet is folytatnak, és ezzel hatással vannak a környezetükre.
Junior Primissima 2017
Idei díjazottak: Barka Dávid - Táncművész, Boda Gellért - Népzenész, Fundák–Kaszai Lili Olívia -Néptáncművész, Gelencsér János – Népzenész, Népzene tanár, Laposa Julianna - Népzenész, Moussa Ahmed - Táncművész, Petrovics Nikolett – Népi vászon szővő, Szatmáriné Győri Tünde – Kézi szővő, Verebély Balázs - Hímző, Zsikó Zoltán - Népdalénekes.

Gratulálunk!

További részletek: sonline.hu

Régebbi hírek...

Havi hírek 2017

Dátum / idő